Egy hatalmas és lenyű­göző szépségkomplexum nőtt ki a semmiből és nyílt meg 2013 áprili­sában, Sopronban. Egy parkoló területén épült fel a 4 szintes üzlet a nulláról, ahol így már 1020 négyzetméteren várják a szépülni vá­gyókat. Az épületet már messziről fel lehet ismerni, ha belépünk, akkor pedig az ember szája tátva marad a szép, igény. és letisztult stílusú belső tér láttán. A külsőt Hegyi Gyula tulajdonos és a Meander Sopron Építész Iroda Kft. közősenálmodta meg.

A szolgáltatások széles kínálatát nyújtják: fodrászat mellett kozmetika is műkődik az épületben. Aki további kényeztetésre vágyik, az igénybe veheti a kéz és lábápolás, rák, rőm építés, kozmetikai tetoválás, szempilla hosszabbítás szolgáltatások egyikét vagy el­lazulhat egy kis masszázzsal, de van itt szo­lárium is és számos testkezelés közül is le. választani. A vendégek kényelmét szolgálja a kávézó és a 25 férőhelyesvendégparkoló is. Az új, grandióz. szalon egyre több vendé­get vonz a városból és vonzáskörzetéből, így ma már hosszabb nyitva tartás és 35 fős dol­gozói csapat várja mindazokat, akik igényes környezetben sze.nének felfrissűlni, külső­leg megújulni.

Sikerűk legfőbb kulcsa, hogy mindig ragasz­kodtak a minőséghez. Ezért választották a Wella-t is és dolgoznak vele már 1992 óta, hiszen folyamatosan a megfelelő minőséget számukra. Hegyiné Zergényi Rita nyújtotta egyszemélyes fodrászatban kezdte a szak¬mát, de ma már 7 fodrá. társával dolgozik a szalonban a Wella Professionals mellett a System Professional és Nioxin márkákkal azért, hogy presztízs színvonalú szolgáltatást is tudjanak nyújtani mindazoknak, akik magas minőségű, egyénre szab. megoldásokat ke-resnek.
Mindig nyitottak az újra, az innovációra, így például Magyarországon elsőként volt Wella Climazon nagykészülékűk. A fejlődéshez kel¬lett Hegyi Gyula precizitása is, aki tulajdonos¬ként az üzleti résszel foglalkozik. Gyula mód-szeresen tervez, amit profin kivitelez is. Ezért is valósulhatott meg a terveknek megfelelően, a időre az új űz.. És ez az a pontosság, amit mindig is elvártak a márkáktól, amikkel dolgoznak hogy azon már ne kelljen aggódni, hogy .etleg nem az elvárt eredményt kap¬ják. így luxus körülmények kőz., pontosan és magas minőségben végzi mindenki a maga dolgát nap mint nap, most már az új számban.